Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 200 g de fructosa
- 10 tiras de piel de limón
- 100 g de aceite de girasol
- 2 huevos
- 50 g de licor de anís
- 500 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de aceite de girasol
Fritura
- 2 - 3 cucharadas de aceite de girasol (para formar las rosquillas)
- 500 g de aceite para freír
- 100 g de fructosa
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 527.8 kJ / 126.3 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masa para empanadillas
1h 40min
Bambas de nata
1j 50 menit
Pudin diplomático
1h 40min
Huesillos extremeños (Extremadura)
40min
Tarta de manzana
1h
Bizcocho de limón
2h
Flan
5 godz.
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30 min
Buñuelos con crema de azafrán
40min
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1hod. 30min
Napolitanas de crema
4h 45 min
Rosquillas
30min