Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 1 cucharadita de mantequilla (para untar el molde)
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 2 cucharadas de mantequilla fundida
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Cobertura
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de azúcar glas
- 400 g de fresas limpias
- 4 - 5 cucharadas de zumo de limón
- 2 cucharadas de azúcar
- 180 g de mermelada de fresa
- 50 g de agua
- 50 g de gelatina en polvo sabor fresa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1514 kJ / 362 kcal
- Białko
- 6.31 g
- Węglowodany
- 50.05 g
- Tłuszcz
- 14.71 g
- Błonnik
- 1.51 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de primavera
10 godz.
Tarta de frutas de verano
5h
Tarta de manzana
1j
Bizcocho de manzana
1j
Charlota de mandarinas
6 godz. 30 min
Crêpes rellenos de crema dulce de queso
1h 10min
Tarta de requesón y fresas
6h 20min
Tarta de fresas y nata
1j 15 menit
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6h 15min
Tarta de merengue y fresas
1h 10min
Bizcochos con frutos rojos y chocolate en papillote
50 menit
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1 godz. 50 min