Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate blanco en trozos
- 170 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 170 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 4 huevos
- 60 g de azúcar
- 50 g de harina de repostería
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1827 kJ / 437 kcal
- Białko
- 8.97 g
- Węglowodany
- 28.84 g
- Tłuszcz
- 33.02 g
- Błonnik
- 2.79 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre dos chocolates y avellanas
3 godz. 30 min
Bombones de chocolate blanco
3h 10min
Brownie rápido
25 min.
Volcán de chocolate
15 Min
Bombones de fresa
35 Min
Minicupcakes de chocolate y mascarpone
1u. 10min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 Min
Tarta a los tres chocolates en vaso para dos
1 Std. 20 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 Min
Volcán de chocolate para dos
15 Min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1 Std. 25 Min