Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de yaourt nature
- 1500 g de lait entier
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 250 g de fraises fraîches
- 100 g de confiture de rhubarbe-vanille maison (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'eau de rose, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 352.9 kJ / 84.2 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 84.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 Min
Carpaccio de bœuf, crudités et émulsion à la mangue
25 Min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Tartelette bavaroise poire et caramel
4 Std. 5 Min
Gâteau au caramel
3h 50min
Pizza couronne
2 Std. 30 Min
Jus de mangue et poivre de Cayenne
10 Min
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5h
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 Std. 20 Min
Gâteau pomme de terre-chocolat
1 Std. 10 Min
Gaufres aux pommes et au caramel
40min