Anchois marinés au citron
TM5 TM6

Anchois marinés au citron

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 20 anchois frais
  • vinaigre de vin blanc, quelques gouttes
  • 1 bouquet de basilic frais, équeuté
  • 1 citron jaune
  • piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
    lub 2 - 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
773 kJ / 185 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy