
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 anchois frais
- vinaigre de vin blanc quelques gouttes
- 1 bouquet de basilic frais équeuté
- 1 citron jaune
-
piment séché en flocons à ajuster en fonction des goûts
lub 2 - 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® - 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 185 kcal / 773 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Węglowodany
- 0 g