Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 anchois frais
- vinaigre de vin blanc, quelques gouttes
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 1 citron jaune
-
piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
lub 2 - 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® - 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 773 kJ / 185 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45 min
Cornes de gazelle à la rose
45 min
Pizza aux fruits de mer
2 godz.
Glace à l'estragon
12h
Pain tressé aux olives
5h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Soupe de poisson de Majorque
40 Min
Pizza capricciosa
1h 40 min
Soupe de poisson
20 min
Glace pistache et safran
3h 20min
Sauce rouille
10 min
Sorbet à la figue
10 min