Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 anchois frais
- vinaigre de vin blanc, quelques gouttes
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 1 citron jaune
- piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 773 kJ / 185 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce armoricaine
1 Std.
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12u.
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1 Std. 10 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 Std.
Soupe de poisson
40min
Pannacotta au melon
2h 15min
Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons
40min
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Couscous à la fleur d'oranger et aux fruits secs
25 Min
Soupe de poissons
45min