Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 2 c. à café d'extrait de vanille liquide
- 1 meringue (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Fontainebleau à la violette
25min
Sphères glacées au caramel de café
24h
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Glace à la menthe
3h 20 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25min
Cheesecake marbré non cuit
4h 45min
Cheesecake framboises
5h
Glace rhum raisins
12h
Glace au café
12h
Mousse aux pommes
40min
Crème catalane
4h 25min