Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 10 biscuits speculoos
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait
- 50 g de noix de coco râpée
- 50 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1373.5 kJ / 328.6 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 20.9 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entremets ananas aux petits-beurre
3h 15min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 Std.
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Délice au Carambar
2h 30min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Verrine à la pomme
30 min