Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 10 biscuits speculoos
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait
- 50 g de noix de coco râpée
- 50 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1373.5 kJ / 328.6 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 20.9 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse vanille-pomme
7h
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Verrines choco-caramel-speculoos
3u. 40min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2h 30min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Manguier
5h
Crème à la pâte de speculoos
2sa 40 dk
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3u. 50min
Tiramisu poire-speculoos
12sa 30 dk