Verrines coco, chocolat et speculoos

Verrines coco, chocolat et speculoos

3.7 125 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions

Składniki

La ganache au chocolat
  • 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 10 biscuits speculoos
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de lait
  • 50 g de noix de coco râpée
  • 50 g de sucre en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 328.6 kcal / 1373.5 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 20.9 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...