Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de chocolat de Pâques ou de Noël
- 3 œufs
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 15 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1292 kJ / 309 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
Alternatywne przepisy
Galette classique
1h 35min
Minicookies aux guimauves
55min
Roses des sables
1 Std. 30 Min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2h 15min
Sorbet Tagada
12hod. 25min
Liqueur aux fruits rouges
25 Min
Entremets aux deux chocolats
35min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Cake au thon
50 Min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55min
Pâte à gaufre
1 Std. 30 Min