Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de chocolat de Pâques ou de Noël
- 3 œufs
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 15 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1292 kJ / 309 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
Alternatywne przepisy
Gâteau vapeur glacé au chocolat
1h 30min
Sorbet Tagada
12u. 25min
Bouchées aux trois chocolats
2h 30min
Roses des sables
45min
Biscuits aquarium
1h 45min
Gâteau au caramel
45min
Minicookies aux guimauves
55min
Cake chorizo-emmental sans œuf
1h
Gratin de macaronis au poulet
45min
Cœurs sablés rose
40min
Muffins vanille et pépites de chocolat à la vapeur
55min
Muffins Nutella®-banane
35min