Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile de tournesol
- 150 g de lardons
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 500 g d'eau
- 6 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1162 kJ / 280 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Tortilla de pomme de terre au chorizo
50min
Gnocchis à la carbonara
15min
Œufs brouillés aux merguez, tomates et pita grillés
30 min
Patoto petits pois jambon
30 min
Carbonara
30 min
Gratin de pâtes
25min
Croquettes de jambon aux herbes
50min
Gratin de pâtes au thon et à la tomate
45 min
Tortilla à la courgette et à la mimolette
45 min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 min