Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 50 g d'échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc sec
- 450 g de pulpe de tomate
- 600 g de filet de dinde, sans peau, en cubes
- ½ c. à café de paprika
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'abricots secs dénoyautés
- 1 branche de romarin frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Curry de poulet à l'ananas
35min
Filet mignon exotique
35min
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Filet de poulet sauce à la pêche
35min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45min
Sauté de porc au curry
1h
Mijoté de porc au paprika
40min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25min
Sauté de porc à l'orange
1h
Filet mignon au cidre
35min
Sauté de porc au cidre
1h