Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 50 g d'échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc sec
- 450 g de pulpe de tomate
- 600 g de filet de dinde, sans peau, en cubes
- ½ c. à café de paprika
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'abricots secs dénoyautés
- 1 branche de romarin frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Sauté de porc au curry
1h
Sauté de porc au cidre
1h
Filet mignon au cidre
35min
Colombo de porc
1h 20 min
Filet mignon patate douce et mangue
50min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Pintade à la moutarde et aux pommes
1h 5min
Sauté de porc à l'orange
1h
Filet mignon aux pruneaux
1h
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min