Lamb stew with couscous
TM6 TM5 TM31

Lamb stew with couscous

4.0 (16 ocen)

Składniki

Moroccan spice mix

  • 3 tsp ground ginger
  • 3 tsp ground coriander
  • 3 tsp ground cumin
  • 3 tsp paprika
  • 1 ½ tsp ground cinnamon
  • 1 ½ tsp ground turmeric
  • 1 ½ tsp ground white pepper
  • ½ tsp chilli powder
  • ½ tsp cayenne pepper
  • ½ tsp ground nutmeg

Lamb stew

  • 750 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (2.5 cm)
  • ½ red onion, cut into quarters
  • 1 stalk fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
  • 1 orange, segemented and segments cut into halves
  • 2 brown onions, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 800 g canned crushed tomatoes
  • 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
  • 100 g water
  • 1 stalk fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 230 g couscous
  • 150 g dried apricots, cut into pieces (1 cm)
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 tbsp flaked almonds
  • Greek-style natural yoghurt, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3510.8 kJ / 836 kcal
Białko
50.3 g
Węglowodany
79 g
Tłuszcz
31.4 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Błonnik
17.6 g
Sód
823.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy