Urządzenia i Akcesoria
Creamy coconut chicken curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)700 g
-
olive oil2 tsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
fresh green chillies trimmed and cut into halves (optional), plus extra sliced for garnishing1 - 2
-
tandoori paste (see Tips)90 g
-
tomato paste30 g
-
water100 g
-
almond meal (see Tips)20 g
-
chicken thigh fillet cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
coconut cream90 g
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, for garnishing6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
689.1 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1368.8 kJ /
325.8 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken pad thai
55 min
Chicken in yoghurt
30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Masala bread rolls
1 godz. 15 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Thai red chicken curry
30 min
Chicken korma
45 min