Fenchel-Risotto
TM5 TM31 TM6

Fenchel-Risotto

4.5 (210 ocen)

Składniki

  • 150 g Parmesan, in Stücken
  • 500 g Fenchel, in Stücken, das Grün in kaltes Wasser gelegt
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 20 g Olivenöl
  • 30 g Butter
  • 320 g Risottoreis (z.B. Carnaroli)
  • 720 g Gemüsefond
  • ½ TL Salz
  • 4 Prisen Pfeffer
  • 50 g trockener Weißwein

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2421 kJ / 578 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
67 g
Tłuszcz
23 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy