Urządzenia i Akcesoria
Beef and cashew nut yellow curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
sesame oil45 g
-
beef fillet cut in strips (1 x 5 cm strips), dried with paper towels600 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
red onion sliced60 g
-
red capsicum julienned140 g
-
carrot julienned100 g
-
yellow curry sauce (see Tip)300 g
-
canned bamboo shoots slices227 g
-
roasted cashews to serve
-
spring onion/green onion cut into slices, to serve
-
fresh coriander leaves to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1004.1 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
2016.1 kJ /
481.9 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chilli with rice
50 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Curried sausages
40 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Filo chicken pie
45 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min