Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.3 g
Kalorie
1943 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Watercress Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Buckwheat Crêpes
30 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Creamy Courgette Soup
25 min
Mushroom Risotto
30 min