Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 170 g de beurre demi-sel, coupés en morceaux
- 1 œuf
- 200 g de farine de blé
- 50 g de farine de châtaigne
- 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve, émiettés
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 600 kJ / 143 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits italiens aux fruits secs
35 min
Biscuits chocolatés à la farine de châtaigne
30min
Petits gâteaux au gingembre
35 min
Ginger nuts
1 godz.
Biscuits aux amandes
35 min
Crème de marrons
45min
Polenta aux olives
45min
Gâteau moelleux miel et cardamome
40min
Cake aux marrons sans gluten
45min
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15min
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Gâteau sans farine aux noisettes
55 Min