
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 170 g de beurre demi-sel coupés en morceaux
- 1 œuf
- 200 g de farine de blé
- 50 g de farine de châtaigne
- 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve émiettés
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 143 kcal / 600 kJ
- Białko
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Błonnik
- 0.8 g