Biscuits aux éclats de marrons
TM6 TM5 TM31

Biscuits aux éclats de marrons

3.9 (18 ocen)

Składniki

  • 100 g de sucre en poudre
  • 170 g de beurre demi-sel, coupés en morceaux
  • 1 œuf
  • 200 g de farine de blé
  • 50 g de farine de châtaigne
  • 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve, émiettés

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
600 kJ / 143 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
16.5 g
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy