Urządzenia i Akcesoria
Crab Cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 pieces
Składniki
-
bread torn in pieces150 g
-
shallots halved30 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)30 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 5 g)5 sprigs
-
red pepper cut in pieces (5 mm)60 g
-
mayonnaise2 Tbsp
-
large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning® (see tip)1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
crab meat450 - 500 g
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
22 g
Kalorie
701 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1 godz.
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1 godz. 15 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Onion Soup
1 godz.