Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g bread, torn in pieces
- 30 g shallots, halved
- 30 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 5 g)
- 60 g red pepper, cut in pieces (5 mm)
- 2 Tbsp mayonnaise
- 2 large eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning® (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 450 - 500 g crab meat
- vegetable oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 701 kJ / 238 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20 min.
Quick Cheese Soufflés
45min
Snapper with Spiced Oil
Brak ocen
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Salmon Soufflé
1h
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Gravlax
72h 30min
Fish and Herb Parcel
35min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Crab Cakes
1h 35min