Urządzenia i Akcesoria
Crab Cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 pieces
Składniki
-
bread torn in pieces150 g
-
shallots halved30 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)30 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 5 g)5 sprigs
-
red pepper cut in pieces (5 mm)60 g
-
mayonnaise2 Tbsp
-
large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning® (see tip)1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
crab meat450 - 500 g
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
22 g
Kalorie
701 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Peach Melba
35 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Meat Stock Paste
45 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Beurre Blanc
20 min
Salmon Tartare
25 min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1 godz.
American Style Blue Cheese Dressing
5 min