Urządzenia i Akcesoria
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
969 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min