Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Norma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves large2
-
olive oil30 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)550 - 600 g
-
500 g tomatoes, tinned, choppedplum tomatoes peeled, quartered and deseeded800 g
-
sugar1 pinch
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. farfalle, penne)300 g
-
ricotta cheese hard, crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1172 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Chicken Provencale
1 godz.
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 godz.
Chicken Tagine
25 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.