Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Norma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves large2
-
olive oil30 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)550 - 600 g
-
500 g tomatoes, tinned, choppedplum tomatoes peeled, quartered and deseeded800 g
-
sugar1 pinch
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. farfalle, penne)300 g
-
ricotta cheese hard, crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1172 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla Puttanesca
35 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Ratatouille
40 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Fennel Risotto
35 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min