Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Norma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves large2
-
olive oil30 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)550 - 600 g
-
500 g tomatoes, tinned, choppedplum tomatoes peeled, quartered and deseeded800 g
-
sugar1 pinch
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. farfalle, penne)300 g
-
ricotta cheese hard, crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1172 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Minestrone
45 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min