
Urządzenia i Akcesoria
Ketchup z cukinii
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
850 g
Składniki
-
ząbki czosnku2
-
cebuli przekrojonej na pół250 g
-
cukinii pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)800 g
-
białego octu winnego80 g
-
cukru100 g
-
koncentratu pomidorowego200 g
-
papryki słodkiej, mielonej1 łyżeczka
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
83.8 kcal /
350.7 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
19.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
328.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® SEZONOWO
9 Przepisów
Polska
Polska