Gluten free Worcestershire sauce

Gluten free Worcestershire sauce

4.8 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
420 gram

Składniki

  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • apple cider vinegar
    200 g
  • golden syrup
    150 g
  • molasses
    40 g
  • tamari
    60 g
  • ground allspice
    ½ tsp
  • ground cloves
    1 pinch
  • ground cayenne pepper
    3 pinches
  • sea salt
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 420 gram

Kalorie 672 kcal / 2823 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 1.5 g
Węglowodany 153.35 g
Błonnik 4.77 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 4419 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...