Wersje kompatybilne
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 huevos duros
- 20 g de cebolleta
- 10 g de hojas de apio
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de nata
- 2 quesitos en porciones
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de harina
- 2 huevos batidos
- 50 g de pan rallado
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2037 kJ / 489 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 36.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos gratinados
20min
Pasteles de patata y cangrejo con salsa de yogur (sin gluten)
1 godz. 10 min
Huevos rellenos de jamón
15 Min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1 godz. 15 min
Ensalada de arroz con mayonesa
30min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45min
Maakouda (buñuelos de patata)
2 godz.
Pastel de tortillas
1 godz. 15 min
Ensalada de patata con salsa griega
1 godz. 10 min
Huevos gratinados rellenos de jamón
20min
Huevos a la florentina
40min