Bonito encebollado (Cantabria)

Bonito encebollado (Cantabria)

4.7 222 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 raciones

Składniki

  • 600 g de cebolla en aros
  • 1 diente de ajo en láminas
  • 100 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 50 g de vino blanco
  • 1 - 2 rodajas de bonito fresco salpimentado (aprox. 800 g)
  • 250 g de agua

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 541 kcal / 2263 kJ
Białko 50.8 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 8.4 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...