Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de puerro (en trozos)
- 80 g de zanahoria (en trozos)
- 50 g de cebolla
- 80 g de patata (en trozos)
- 500 g de huesos de jamón ibérico
- 1500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 74 kJ / 17 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 Min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 Min
Sopa de picadillo con fideos
25 Min
Caldo de gallina
1 Std. 10 Min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 Min
Sopa de ave
40 Min
Cocido madrileño
2 Std. 15 Min
Sopa de ajo
40 Min
Cocido madrileño para dos
2 Std.
Caldero santapolero
40 Min
Judías blancas con patatas y compango
1 godz. 35 min
Caldo de ave y jamón
1h 5min