Conejo a la mostaza

Conejo a la mostaza

4.2 121 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de cebolla en trozos
  • 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 80 g de aceite de oliva
  • 1 conejo en trozos (aprox. 1000 g) salpimentado
  • 70 g de zanahoria en dados
  • 70 g de apio en rodajas
  • 260 g de vino blanco
    260 g de vino de Jerez Cream
  • 4 cucharaditas de mostaza de Dijon

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 425 kcal / 1775 kJ
Białko 31.6 g
Tłuszcz 31.2 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...