Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
TM6 TM5

Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)

3.2 ( 64 oceny )

Składniki

  • 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte halbiert
  • 1000 g Wasser
  • 30 g neutrales Öl
  • 15 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
  • 15 g süße Bohnenpaste (siehe Tipp)
  • 400 g Staudensellerie in schrägen Stücken (2 cm)
    lub 400 g Porree in schrägen Ringen (2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
448 kcal / 1872 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy