Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch

Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch

3.0 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Korianderkörner
    2 TL
  • Knoblauchzehen
    2
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Wasser und mehr zum Kochen
    1400 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte in Stücken (3 cm)
    700 g
  • Ingwer, frisch in Scheiben
    20 g
  • Basmati-Reis
    200 g
  • Honig
    10 g
  • Ketjap Manis
    15 g
  • rote Currypaste
    1 geh. TL
  • Sojasauce
    10 g
  • Sweet-Chili-Sauce
    30 g
  • Koriander abgezupft, zum Bestreuen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 36 g
Kalorie 2793 kJ / 667 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...