
Urządzenia i Akcesoria
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
neutrales Öl10 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben10 g
-
Knoblauchzehen3
-
Sternanis1
-
rote Chilischoten, getrocknet2
-
Entenkeulen, mit Haut und Knochen in Stücken (5 cm), siehe Tipp800 g
-
dunkle Sojasauce (siehe Tipp)15 g
-
helle Sojasauce (siehe Tipp)30 g
-
Salz1 TL
-
Zucker2 TL
-
Bier (z.B. Hefeweizen)300 g
-
Porree in schrägen Ringen (3-4 cm)150 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
579 kcal /
2424 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.9 g