Ente in Biersauce (啤酒鸭)

Ente in Biersauce (啤酒鸭)

4.4 111 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • neutrales Öl
    10 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Sternanis
    1
  • rote Chilischoten, getrocknet
    2
  • Entenkeulen, mit Haut und Knochen in Stücken (5 cm), siehe Tipp
    800 g
  • dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
    15 g
  • helle Sojasauce (siehe Tipp)
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    2 TL
  • Bier (z.B. Hefeweizen)
    300 g
  • Porree in schrägen Ringen (3-4 cm)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 579 kcal / 2424 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...