Arroz Brut

Arroz Brut

4.1 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    15 g
  • Schweinebauch in Würfeln (1,5-2 cm)
    200 g
  • Hähnchenbrust in Würfeln (1,5-2 cm)
    400 g
  • Sobrasada in Stücken
    100 g
    100 g Chorizo, mild, in Stücken
  • Rotwein
    50 g
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • grüne Bohnen halbiert
    100 g
  • Möhre in Scheiben (5 mm)
    50 g
  • Champignons geviertelt
    100 g
  • Rundkornreis
    80 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zimt
    1 Prise
  • Safranfäden (optional)
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 862 mg
Białko 40 g
Kalorie 1856 kJ / 444 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...