
Urządzenia i Akcesoria
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Bacon, in Scheiben in Streifen200 g
-
Schalotten50 g
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Butter in Stücken150 g
-
Wasser500 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 EL
-
Drillinge650 g
-
Öl zum Braten
-
Maischollenhälften küchenfertig (siehe Tipp)4
-
Pfeffer zum Würzen
-
Mehl zum Bearbeiten
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
884 kcal /
3698 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy