Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 pieces
Składniki
-
dried red lentils200 g
-
water500 g
-
cornflour15 g
-
sweet paprika1 Tbsp
-
¾ tsp caraway seedsground caraway1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
295.8 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
418.4 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Kale Chips
40 min
Creamy Feta Dip
5 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min