Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Vollkornreis (Naturreis)
- 1200 g Wasser
- 20 g Öl
- 2 - 3 TL Salz, nach Geschmack
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 905 kJ / 216 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 1174 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln leicht anbraten
20 Min
Lauch dünsten
20 Min
Quinoa tricolore, gekocht
35 Min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Kokosjoghurt (vegan)
12h 25 phút
Basmati Reis
15 Min
Hirse, gekocht
45 Min
Brauner Langkornreis, gekocht
55 min
Dinkelkörner, gekocht
8h 40 min.
Reissuppe (Congee)
4h 5 min
Zwiebeln anbraten
25 min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 Min