Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
TM6 TM5

Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)

3.7 ( 34 oceny )

Składniki

  • Öl zum Einfetten
  • 2 Melanzani (à ca. 250 g)
  • 4 EL Miso-Paste
  • 20 g Mirin
  • 15 g Zucker
  • 20 g Sake
  • 160 g Wasser
  • 1 TL Sesamsamen, geröstet zum Garnieren

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
176 kcal / 735 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
4.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy