Bohnendip mit Chiliöl

Bohnendip mit Chiliöl

4.3 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
15 Portionen

Składniki

Chiliöl
  • Olivenöl
    70 g
  • Chiliflocken
    1 EL
  • Chilischoten, rot, getrocknet klein
    2
Bohnendip
  • Knoblauchzehen in Scheiben
    3 - 4
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft
    3 Dosen
  • Zitronensaft
    30 g
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt
    ½ TL
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Paprika de la Vera
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Baguette vegan, zum Servieren

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 4 g
Kalorie 436 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 4.4 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...