Lachsbuletten

Lachsbuletten

4.2 44 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücken
    400 g
  • Ei (Kl. M)
    1
  • Paniermehl
    2 EL
  • rote Currypaste
    25 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Pfeffer
    12 Prisen
  • Limettensaft
    1 TL
  • Öl und etwas mehr zum Bearbeiten
    2 EL
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Curry scharf
    1 EL
  • Sahne
    175 g
  • Schnittlauch in Röllchen
    1 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 282 kcal / 1180 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...