Urządzenia i Akcesoria
Gemüse-Muffins mit Tomatensalat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Mandeln100 g
-
Butter2 EL
-
Zwiebel halbiert1
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft20 g
-
Zucchini in Stücken180 g
-
Brokkoliröschen200 g
-
Öl40 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer8 Prisen
-
Milch3 EL
-
Eier (Kl. M)3
-
Thymian abgezupft4 Zweige
-
Pinienkerne2 EL
-
Cherry-Tomaten300 g
-
rote Zwiebel klein, halbiert1
-
Rotweinessig20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
1406 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low Carb Pizza mit Zucchini und Pilzen
2 godz.
Blumenkohl-Flammkuchen
1 godz. 15 min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 godz.
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 min
Blumenkohl-Puffer
30 min
Paprika-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Blumenkohl-Taboulé
2 godz. 25 min
Brokkoli-Schinken-Omelette
35 min
Spinattorte
1 godz.
Gemüse-Frittata
40 min
Brokkoli-Puffer
1 godz.