Urządzenia i Akcesoria
Quinoasalat mit Trauben und Käse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 Portionen
Składniki
-
Bergkäse in Stücken250 g
-
2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Quinoa250 g
-
Wasser1200 g
-
Porree in Ringen (1 cm)350 g
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Limettensaft40 g
-
Olivenöl60 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
dunkle Weintrauben kernlos, halbiert350 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
1464 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kichererbsensalat
15 min
Fenchel-Trauben-Salat
10 min
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15 min
Fenchel-Melonen-Salat
20 min
Melonen-Tabouleh
30 min
Grapefruit-Avocado-Salat
25 min
Spinat-Tomaten-Salat
20 min
Spinatsalat in Curryrahm
10 min
Blitz-Stulle
10 min
Quinoa-Feta-Salat
40 min
Avocadosalat mit Cranberrys und Walnüssen
10 min
Brokkoli-Mango-Salat
10 min