
Urządzenia i Akcesoria
Quinoasalat mit Trauben und Käse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 Portionen
Składniki
-
Bergkäse in Stücken250 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Quinoa250 g
-
Wasser1200 g
-
Porree in Ringen (1 cm)350 g
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Limettensaft40 g
-
Olivenöl60 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
dunkle Weintrauben kernlos, halbiert350 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
350 kcal /
1464 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy