Urządzenia i Akcesoria
Cheesy Zucchini Pappardelle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
zucchini washed (approx. 6 sm.)20 oz
-
Havarti cheese cubed (½ in.)4 oz
-
Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
leeks white part only, sliced (½ in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tbsp
-
salt½ tsp
-
thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)3 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)12 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
water25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Rice
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Caprese Frittata
30 min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Turkey Chili
45 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min