Urządzenia i Akcesoria
Cheesy Zucchini Pappardelle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
zucchini washed (approx. 6 sm.)20 oz
-
Havarti cheese cubed (½ in.)4 oz
-
Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
leeks white part only, sliced (½ in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tbsp
-
salt½ tsp
-
thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)3 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)12 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
water25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Sweet Potato Spoon Bread
1 godz.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Mushroom Risotto
30 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min