Urządzenia i Akcesoria
Cheesy Zucchini Pappardelle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
zucchini washed (approx. 6 sm.)20 oz
-
Havarti cheese cubed (½ in.)4 oz
-
Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
leeks white part only, sliced (½ in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tbsp
-
salt½ tsp
-
thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)3 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)12 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
water25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
50 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min