Urządzenia i Akcesoria
Cheesy Zucchini Pappardelle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
zucchini washed (approx. 6 sm.)20 oz
-
Havarti cheese cubed (½ in.)4 oz
-
Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
leeks white part only, sliced (½ in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tbsp
-
salt½ tsp
-
thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)3 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)12 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
water25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Cheesy Veggie Squares
40 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min