Urządzenia i Akcesoria
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
5 portions
Składniki
-
lemon juice6 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
salt divided1 ¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
chicken tenders18 oz
-
dried oregano1 tsp
-
couscous8 oz
-
water35 oz
-
cherry tomatoes halved16 oz
-
cucumber sliced (¼ in.), to serve16 oz
-
marinated artichoke hearts canned, drained, quartered14 oz
-
pitted Kalamata olives drained10 oz
-
feta cheese crumbled, to serve5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2251 mg
Białko
39 g
Kalorie
3515 kJ /
840 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Meal Prep
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Salmon Burger
35 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Mediterranean Chicken
35 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.