Urządzenia i Akcesoria
Beef Rendang
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
peanut oil1 Tbsp
-
beef topside, cut in pieces (3 cm)stewing steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coriander seeds5 g
-
cumin seeds5 g
-
dried fennel seeds5 g
-
fine sea salt10 g
-
black peppercorns5 g
-
onions quartered240 g
-
garlic cloves4
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh red chillies halved, deseeded4
-
water50 g
-
coconut cream800 g
-
tamarind paste1 Tbsp
-
fresh coriander leaves only½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1243.3 mg
Białko
62.4 g
Kalorie
3676.6 kJ /
878.7 kcal
Tłuszcz
57.5 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
43.3 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keralan Fish Curry
30min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Lamb Keema with Peas
1h
Quick Lamb Dhansak
50min
Thai Green Curry Chicken
30min
Thai Green Curry Paste
15min
Prawn Bhuna
30min
Thai Fishcakes
1h 10min
Green Curry Chicken
55min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Lamb Rogan Josh
1h 45min