Beef Rendang
TM5 TM6

Beef Rendang

4.1 (35 ocen)

Składniki

  • 1 Tbsp peanut oil
  • 1000 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
  • 5 g coriander seeds
  • 5 g cumin seeds
  • 5 g dried fennel seeds
  • 10 g fine sea salt
  • 5 g black peppercorns
  • 240 g onions, quartered
  • 4 garlic cloves
  • 2 fresh lemon grass, white part only, cut in pieces
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 15 g fresh galangal, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 4 fresh red chillies, halved, deseeded
  • 50 g water
  • 800 g coconut cream
  • 1 Tbsp tamarind paste
  • ½ bunch fresh coriander, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3676.6 kJ / 878.7 kcal
Białko
62.4 g
Węglowodany
31.1 g
Tłuszcz
57.5 g
Tłuszcz nasycony
43.3 g
Błonnik
5.1 g
Sód
1243.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy