Urządzenia i Akcesoria
Chicken Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
2935.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
131.9 kJ /
31.5 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Chicken stock paste
45 min
Kung Pao Prawns
45 min
Meat Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Boiled Eggs
20 min
Minced Raw Meat
35 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Mashed Potatoes
45 min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 godz. 25 min
Sandwich Bread
3 godz.