![Chicken Stock Paste Chicken Stock Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B75EE63-066F-4EBA-BE05-F2E4CD9155D7/Derivates/E89C68BE-3B4E-4CDE-9C5A-04FFD97D20E9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- 5 coriander seeds
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 131.9 kJ / 31.5 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 2935.9 mg
Alternatywne przepisy
Strawberry Jam
55 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Chicken stock paste
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Meat Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Milk Bread
2 Std. 20 Min
Vanilla Ice Cream
12h
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Classic Egg and Cress Sandwiches
35 min
Sandwich Bread
3h