Urządzenia i Akcesoria
Prawn Dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
26 pieces
Składniki
Sauce
-
soy sauce100 g
-
brown rice vinegar25 g
-
toasted sesame oil1 Tbsp
-
Tabasco to taste5 - 10 dashes
-
toasted sesame seeds1 tsp
Dumpling Wrappers
-
water (opcjonalnie)150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water (opcjonalnie)10 g
Filling
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
spring onions sliced (3 mm)5
-
medium raw prawns, peeled150 g
-
toasted sesame oil1 Tbsp
-
2 Tbsp sherry vinegarShaoxing rice wine2 Tbsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
ground white pepper1 pinch
Assembly and Cooking
-
carrot sliced (2 mm)1
-
water for steaming500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.4 g
Kalorie
262 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 Std.
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Wonton wrappers
55 Min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 Min
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Pork Buns (Nikuman)
2 Std.
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 Std. 35 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Wonton Soup
1 Std.