Urządzenia i Akcesoria
Prawn Dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
26 pieces
Składniki
Sauce
-
soy sauce100 g
-
brown rice vinegar25 g
-
toasted sesame oil1 Tbsp
-
Tabasco to taste5 - 10 dashes
-
toasted sesame seeds1 tsp
Dumpling Wrappers
-
water (opcjonalnie)150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water (opcjonalnie)10 g
Filling
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
spring onions sliced (3 mm)5
-
medium raw prawns, peeled150 g
-
toasted sesame oil1 Tbsp
-
2 Tbsp sherry vinegarShaoxing rice wine2 Tbsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
ground white pepper1 pinch
Assembly and Cooking
-
carrot sliced (2 mm)1
-
water for steaming500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.4 g
Kalorie
262 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4h
Korean Fried Chicken
3h 10min
Wonton wrappers
55min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Chawanmushi
1h 15min
Pork Buns (Nikuman)
2h
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Wonton Soup
1h