Urządzenia i Akcesoria
Steamed Thai-style fish cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
18 pieces
Składniki
-
oil for greasing
-
fresh kaffir lime leaves (see tip), stalks removed2 - 4
-
fresh green beans trimmed100 g
-
2 shallots, (approx. 40 g), cut in piecesspring onions (approx. 40 g), cut in pieces2
-
white fish fillets (e.g. cod, snapper, perch), cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste30 - 50 g
-
30 g coconut cream powder, diluted in 30 g of watercoconut cream60 g
-
egg white1
-
salt½ - 1 tsp
-
water1000 g
-
red fresh chilli thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 pieces
Sód
393.4 mg
Białko
22 g
Kalorie
840 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli con carne
40 min
Pumpkin soup
35 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Chopped vegetable salad
10 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Ratatouille
40 min
Chicken garam masala
50 min
Basil pesto
10 min
Chocolate cake
45 min