Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 250 g feijão-verde redondo descongelado
- 400 g espargos cortados em três
- 30 g azeite
- ½ limão, só a raspa
- 30 g sumo de limão
- 10 folhas de manjericão
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g rúcula
- 20 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40 Min
Embrulhos de espinafres, ervilhas e cogumelos
Brak ocen
Salada de trigo com pimentos e azeitonas
30 λεπτ.
Salada cor de rosa
10 λεπτ.
Salada de rosbife com molho de malagueta e coentros
13 Std.
Ceviche de camarão com tomate
4 Std.
Salada detox
15 λεπτ.
Salada de batata nova com molho de coentros e abacate
30 λεπτ.
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1ωρ.
Tabule com tomate e hortelã
1ωρ.
Tabule com bulgur
30 λεπτ.
Cozer 800 g de espargos
50 λεπτ.