Rollitos de berenjena con queso feta y tomates secos en aceite

Rollitos de berenjena con queso feta y tomates secos en aceite

4.1 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
30 unidades

Składniki

  • 1 - 2 berenjenas con piel (500-600 g) cortadas en láminas a lo largo de 5 mm
  • ½ cucharadita de sal
  • 250 g de vinagre balsámico
  • 25 g de azúcar moreno
  • 100 g de hojas de espinaca frescas
  • 30 hojas de albahaca fresca
  • 10 - 15 tomates secos en aceite (cortados en 30 tiras)
  • 200 g de queso feta (cortado en 30 bastones)
  • 30 pellizcos de pimienta negra recién molida
  • 30 ramitas de cebollino fresco (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 28 kcal / 119 kJ
Białko 0.9 g
Tłuszcz 2.2 g
Węglowodany 1.2 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...