Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de fromage, type Idiazábal fumé et coupé en morceaux
- 40 g de pop-corn
- 50 g de pâte de coing, taillée en fines lanières
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 72 kJ / 17 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe miso
40min
Les guinettes bordelaises
4h 5min
Raviolis de crevettes
50 Min
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30min
Sabayon anisé
15 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
Bricks au crabe
45min
Croquettes de cailles braisées
15h
Ris d'agneau à la zamorana
50 Min
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Brak ocen
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Brak ocen