Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les sushis
- 700 g de lait demi-écrémé
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de lait de coco
- 150 g de riz rond blanc, spécial dessert
La sauce à la fraise
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de fraises, équeutées
- 30 g de jus de citron
La garniture
- 200 g de fraises, équeutées et émincées en tranches fines
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 244 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Onigiris végétariens
2h
Menu 2 - Maki de foie gras à la mangue
45min
Bûche sushi, mangue, saumon, avocat et chips de gingembre
2h
Sushis aux fruits
3 Std. 10 Min
Makis de légumes
8 godz. 30 min
Nems aux crevettes et à la sauce aigre-douce
1h 15 min
Sushi burger
12h
Makis de printemps mangue et avocat
45min
Makis au gingembre, champignon et avocat
1h
California rolls aux langoustines et mayonnaise à la mangue
12h 40min
Makis
1h
Makis au thon
2h