Agnello al vino

Agnello al vino

4.5 42 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di farina tipo 00
  • 900 g di carne di agnello a pezzi (3 cm)
  • 200 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g di sedano a pezzi (3 cm)
  • 100 g di carote pelate e a rondelle (3 mm)
  • 1 rametto di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di pomodori pelati
  • 200 g di vino rosso
  • ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
    ½ cucchiaino di dado per brodo, fatto in casa
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 49.7 g
Kalorie 2280 kJ / 545 kcal
Tłuszcz 32.9 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...