![Manzo con peperoni in salsa piccante Manzo con peperoni in salsa piccante](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31303266-bc9b-4b8f-bf4f-a42e36a8b1fd/Derivates/59cf639f-b488-438f-bf6a-6697a295bae5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1000 g di punta di petto di manzo, a striscioline (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco, a piacere
- 100 g di salsa di soia
-
30
g di salsa di ostriche
lub 30 g di salsa di pesce - 100 g di sake
- 400 g di peperoni verdi a striscioline
- 400 g di cipolle a striscioline
- 4 cucchiai di olio di sesamo tostato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maiale allo zenzero
25 Min
Chili con carne
1h 20min
Manzo piccante ai peperoni
20 Min
Maiale alla Colombo
1h 25 min
Polpettine al curry
55min
Manzo alla borgognona
1 godz. 35 min
Picadillo (pasticcio di carne)
1h
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 Min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Pollo con salsa al curry
50 min