Manzo con peperoni in salsa piccante

Manzo con peperoni in salsa piccante

3.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • di olio di semi di girasole
    50 g
  • di punta di petto di manzo a striscioline (1 cm x 5 cm)
    1000 g
  • di peperoncino rosso secco a piacere
    1 - 2 cucchiai rasi
  • di salsa di soia
    100 g
  • di salsa di ostriche
    30 g
    30 g di salsa di pesce
  • di sake
    100 g
  • di peperoni verdi a striscioline
    400 g
  • di cipolle a striscioline
    400 g
  • di olio di sesamo tostato
    4 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 361 kcal / 1510 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...