
Urządzenia i Akcesoria
Manzo con peperoni in salsa piccante
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni
Składniki
-
di olio di semi di girasole50 g
-
di punta di petto di manzo a striscioline (1 cm x 5 cm)1000 g
-
di peperoncino rosso secco a piacere1 - 2 cucchiai rasi
-
di salsa di soia100 g
-
di salsa di ostriche30 g
-
di sake100 g
-
di peperoni verdi a striscioline400 g
-
di cipolle a striscioline400 g
-
di olio di sesamo tostato4 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
361 kcal /
1510 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in Cina
10 Przepisów
Włochy
Włochy