Vermicelli di riso con carne e verdure

Vermicelli di riso con carne e verdure

4.0 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di peperoni verdi a pezzi (2 cm)
    100 g
  • peperoncino di Caienna fresco
    1
  • spicchi di aglio
    2
  • cipollotti a pezzi
    2
  • di sale
    3 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • peperone rosso a pezzi piccoli (1 cm)
    1
  • di funghi champignon freschi puliti e a fette
    200 g
  • di zucchine con fiore a pezzi (1 cm)
    150 g
  • di carne di manzo a listarelle (1 cm)
    300 g
  • di salsa di soia
    2 cucchiai
  • di vermicelli di riso
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 442 kcal / 1849 kJ
Białko 24.8 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 66.8 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...