![Vermicelli di riso con carne e verdure Vermicelli di riso con carne e verdure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/445172C3-AE6F-4573-9299-473EA21834C9/Derivates/A57B6529-36D1-435C-9CBF-C3D518243C03.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di peperoni verdi a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino di Caienna fresco
- 2 spicchi di aglio
- 2 cipollotti a pezzi
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperone rosso a pezzi piccoli (1 cm)
- 200 g di funghi champignon freschi, puliti e a fette
- 150 g di zucchine, con fiore a pezzi (1 cm)
- 300 g di carne di manzo a listarelle (1 cm)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 300 g di vermicelli di riso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 66.8 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo all'orientale con riso e verdure al vapore
40 мин.
Pollo alla pechinese
55 min
Pollo in fricassea
50 мин.
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50 мин.
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Zuppa di pollo alla messicana
50 мин.
Noodles con verdure al curry
35 min
Riso al curry gamberi e verdure
40 мин.
Pollo Yassa
1 godz.
Pollo speziato alle arachidi
50 мин.
Pollo agrodolce con riso
40 мин.
Pollo con salsa al curry
50 мин.